Servei Andorrà d'Atenció Sanitària
Restauració/dietètica i nutrició
La restauració de l’Hospital segueix subcontractada a una empresa externa, però el centre disposa d’una dietista que valora i controla totes les dietes, sobretot les terapèutiques.
Veure taula nombre d'àpats servits als pacients hospitalitzats i ambulatoris
Veure taula comparatiu
El 27,6% de les dietes han estat normals (2.000-2.500 kcal), el 61,6% han estat dietes terapèutiques i el 10,8%, absolutes. Les dietes terapèutiques són aquelles dietes en què cal modificar el tipus d’alimentació del pacient, per diferents motius.
Les dietes terapèutiques més pautades han estat les següents:
- Dieta de fàcil masticació.
- Dieta de fàcil digestió.
- Dieta diabètica amb 3 suplements.
- Dieta diabètica amb 1 suplement.
- Dieta tova postoperatori.
- Dieta triturada general.
Primeres visites pacients hospitalitzats
S’han rebut en total 590 demandes de consultes dietètiques sol•licitades pel metge i per Infermeria. S’ha procedit a fer la primera visita i el seguiment corresponent, per adaptar la dieta a la patologia i a les característiques personals de cada pacient.
Veure taula demandes de consultes dietètiques
Dietes personalitzades a l'alta hospitalària
Les dietes personalitzades es realitzen a petició del metge tractant per tal que el pacient segueixi la dieta hospitalària al domicili.