Inici / unitats assistencials / atenció primària / consulta jove / contacte

Consulta Jove

Formulari de contacte.

Accepto rebre les notificacions i comunicacions dels actes administratius relacionats amb aquesta sol·licitud per mitjans electrònics. Si desmarqueu la casella, rebreu les notificacions en paper a l'adreça que heu indicat en aquest formulari.
En tant que interessat/da atorgo de forma expressa el meu consentiment per a que l'àrea de persones del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària en tant que responsable de tractament, realitzi el tractament de les meves dades personals facilitades mitjançant el meu CV i altra documentació aportada als efectes oportuns, així com que aquestes siguin incorporades al fitxer anomenat "Candidats" quina finalitat és gestionar, en funció de les polítiques del SAAS i dels processos de selecció la incorporació de personal nou a l'entitat.

D'acord amb el que disposa la Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que el responsable del tractament és el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, amb domicili a C/Dels Escalls, s/n AD700, Escaldes Engordany al telèfon +376 871000. Podeu contactar amb el Delegat de protecció de dades dirigint-vos a dpd@saas.ad

Les dades recollides en aquest formulari seran tractades pel Servei Andorrà d'Atenció Sanitària amb la finalitat de gestionar i donar resposta a la consulta plantejada. Les seves dades no seran cedides a tercers. Aquest tractament de dades és necessari per atendre la seva sol·licitud i està basat en el consentiment que vostè ens proporciona en enviar-nos la consulta. Tret que vostè s'oposi al tractament de les seves dades, aquestes seran conservades durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la qual es recapten, i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar d'aquesta finalitat, tenint en compte els períodes establerts en la normativa d'arxiu i documentació.

La persona interessada pot exercir els drets d'accés, portabilitat, rectificació i supressió de les seves dades, així com a limitar-ne el tractament o a oposar-s'hi, formalitzant una sol·licitud escrita enviada per correu electrònic a l'adreça dpd@saas.ad. Per més informació consulti la nostra política de privacitat.