Inici / Consultes externes / Atenció al viatger

Atenció al Viatger

      Horari visites: Dijous de 14.00 h a 16.00 h
      Consultes externes Planta baixa
     Clínica Verge de Meritxell
      Tel: 871 100

 

El Servei d'Informació al Viatger (SIV) aconsella als viatgers sobre les mesures preventives que han de prendre per tal d'evitar malalties durant l'estada en països en vies de desenvolupament, especialment de les regions tropicals. A més, és el Centre per a l'Administració de la Vacuna contra la Febre Groga, reconegut a Andorra per l'OMS, i valida el corresponent Certificat Internacional de Vacunació de la Febre Groga. Actualment aquesta és l'única vacuna que es pot exigir en els viatges internacionals provenint de zones endèmiques.

La ubicació d'aquest servei és a la planta baixa de l’edifici de la Clínica Verge de Meritxell. Per concertar hora de visita poden fer-ho adreçant-se a la recepció de consultes externes o bé trucant al telèfon 871100. El dia que són atesos reben la informació, la vacuna de la febre groga, si s'escau, i la recepta amb la resta de vacunes o fàrmacs necessaris. Per a l'administració de la resta de vacunes poden dirigir-se als Centres d'Atenció Primària.

El tipus de consulta por ser individual o col·lectiva. El cost de la consulta i de l'administració de vacuna i de la vacuna de la febre groga, quan aquesta s'administra, van a càrrec del propi usuari. En alguns casos s'efectuen anàlisis per control de marcadors serològics i recerca de paràsits.