Política de Cookies

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària d'ara en endavant (SAAS), en el seu web www.saas.ad, utilitza galetes pròpies o bé d'empreses col·laboradores amb l'objecte de millorar i optimitzar l'experiència d'usuari. Per tal que siguin recollides n'és necessari el consentiment.

Què són les galetes?

Les galetes o cookies són un tipus de fitxer que es descarrega a l'equip d'un usuari/client del web amb la finalitat de recollir dades que podran ser actualitzades i recuperades per l'entitat responsable de la instal·lació. El SAAS utilitza galetes principalment per a les qüestions següents:

  • Assegurar el funcionament correcte del lloc web del SAAS.
  • Emmagatzemar temporalment la informació relativa a les preferències de l'usuari, com pot ser l'idioma.
  • Recollir informació estadística, amb l'objecte de millorar l'experiència en el lloc web. La utilització de les galetes per part del SAAS es deu al propòsit d'intentar optimitzar la informació i els serveis oferts als usuaris, per millorar l'experiència cada cop que s'utilitzen els serveis web.

Quines dades es recullen?

Configuració de les galetes

D'acord amb la normativa vigent, SAAS sol·licita el seu permís per realitzar la gestió de galetes.

Li recordem que pot deshabilitar o personalitzar l'ús de galetes quan ho consideri oportú.

El vostre consentiment s'aplica als dominis següents: www.saas.ad

El vostre estat actual: Permet-les totes/Personalitzades/Rebutjar-les totes.

Data de consentiment: DATA I HORA

Canviar el vostre consentiment

Retirar el consentiment

ALERTA! Es recorda que acceptar o rebutjar galetes ha de ser igual de senzill i retirar-ne el consentiment també.

A més a més, podrà realitzar la corresponent modificació a través dels paràmetres de configuració del seu navegador web.

Atès que el procediment pot diferir en cada navegador web, li proporcionem la relació dels principals navegadors web del mercat:

Revisió de la política de galetes

SAAS té previst realitzar una revisió de la Política de galetes amb caràcter anual; no obstant això, si hi ha algun altre factor que requereixi la revisió, es realitzarà amb més periodicitat.