Inici / Noticies / COVID Persistent

COVID Persistent

COVID Persistent dimarts, 08 de febrer 2022

Sessió clínica extraordinària sobre l'actualització sobre la COVID persistent i el circuit assistencial a Andorra. Han intervingut el Dr. Francisco Mera, Metge especialista de família i comunitària, investigador de l’estudi E-speranza COVID-19 i investigador col?laborador del IDIAP Jordi Gol i de la Unitat de suport a la recerca DAP Costa Ponent ICS que ha explicat l'estudi que s'està fent sobre l'ús de Montelukast en malalts long COVID.
Joan Micó, Coordinador del Grup de sociologia d’Andorra Recerca + Informació, ha explicat el procediment de l' enquesta COVID-19 a Andorra. La Dra. Roser Bellmunt, Metge especialista de família i comunitària, vocal del col?legi oficial de metges
d’Andorra (COMA), representant del COMA a la comissió de COVID persistent i observatori COVID del Ministeri de Salut, ha parlat de la Guia clínica i circuit assistencial mèdic de la COVID-19 i els primers resultats obtinguts que han detectat 35 casos de COVID persistent. Anna Xandro, Responsable de l’àrea assistencial d’Atenció Primària, ha exposat el ciircuit assistencial d’infermeria de la COVID-19 persistent.